Dovlecei umpluti , 11-12 luni

Ingrediente

1 dovlecel tanar
200 gr piept de pui dezosat
1 ceapa
1 morcov
1 rosie
1 ardei
1 lingura cu varf de orez
marar
patrunjel

Preparare:
Dovlecelul se taie in jumatate, pe lungime. Se curata de seminte cu ajutorul unei linguri, apoi se spala si se lasa la scurs.
Legumele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat, dupa care se amesteca cu legumele si se adauga verdeata. Aceasta compozitie impreuna cu orezul se pune la fiert intr-o tigaie cu putina apa.
Dupa ce legumele si carnea sau inmuiat putin, iar orezul s-a umflat , se ia compozitia de pe foc si se umple cu ea dovleceii.
Dovleceii se aseaza intr-o tava sau intr-un vas de yena uns cu ulei de masline, se adauga o cana de apa si se da la cuptor aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu